neděle 28. prosince 2014

Massagre - Darren Shan

Seznam všech dílů naleznete zde.
Grubbs, Dervish i Billy jsou zpět v dalším skvělém díle Demonaty.

Massagre - Darren Shan
Kniha třetí

Název: Massagre
Autor: Darren Shan
Série knih: Demonata
Nakladatelství: COOBOO
Rok vydání: 2011
Počet stran: 220





   Noční můry trápí Dervishe od jeho návratu z vesmíru Demonat, ale Grubbs se o něj stará a oba se pokoušejí vrátit do normálu, žít dál svůj život bez démonů. Když se Dervishovi ozve legendární producentka kultovních hororů Davida Haymová a požádá ho, aby jí dělal poradce na jejím novém filmu, vypadá to jako skvělá výmluva opustit na chvíli Carcery Vale a užít si trochu zábavy. Natáčení se koná v malém opuštěném městečku Massagre. Tohle místo však není tak klidné, jak se na první pohled zdá... Démoni jen čekají na vhodnou příležitost a Lord Lítost nezapomíná...

   Davida působí velice mile, je klidná, soustředěná a trpělivá. Nikdy by mě nenapadlo, co se z ní může nakonec vyklubat. Dervish se tu také seznámí se sympatickou albínkou Juni. Grubbs a Billy tu najdou přátele v řadách dětstkých herců. Nejradši z nich mají Emmeta. Pak také nepřátele v sourozencích Bo a Aba Tumpových. Jejich otec je multimilionář, a tak jsou oba velmi rozmazlení.

   K Vánocům jsem konečně dostala další díl Demonaty. Byla jsem nadšená, protože na scéně se znovu objeví Grubbs, Billy a Dervish. Žasla jsem překvapením, když jsem zjistila, jak moc je Grubbs najednou silný. Jeho magie je na mnohem vyšší úrovni než kdy byla Dervishova, a proto po něm strýc chce, aby se přidal k Učedníkům. (Učedníci jsou skupina magiků vedená Beranabem viz. 2. díl - Démon a zloděj).



Předchozí díl: Démon a zloděj                                                      Následující díl: Bec

Strixie

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za komentáře i kritiku, jen sem s tím. :)